Alimentație - Heleon

INDUSTRIE ALIMENTARĂ

Sisteme de procesare din oțel inoxidabil și echipamente, inclusiv tancuri sanitare stocare / răcire și silozuri, tancuri de procesoare, pasteurizatoare precum și rezervoare de stocare pentru proiecte la scară mica sau la scara mare .

Proiectare si executie de sisteme de încălzire, răcire și sisteme de stocare si echipamente pentru toate nevoile dumneavoastra in industria vinului si a berii. Noi executam o gama larga de echipamente din industria berii – fermentatoare, rezervoare de filtrare , receptoare de must , rezervoare de pivnita precum și sisteme complete de bere integrate la cerere.

Heleon Construction proiectează și produce deasemenea grilaje care pot fi combinate in platforme, pasarele, scari, pasaje aeriene și alte suprafete de legatura la inaltime si nu numai . Aceste structuri pot fi utilizate în diferite locatii (instalații industriale, crame, etc.), în cazul în care este necesar un acces sigur și convenabil la locațiile dificile la inaltime.

Clienți: Fabrici de bere și microberarii, fabrici ulei, fabrici de prelucrare cartofi, fabrici de prelucrare a produselor alimentare congelate etc.

BERE, SUC, PROCESARE DE CARTOFI SAU ROȘII, HELEON POATE FI PARTENERUL TĂU!

Top