COMPANIE

HELEON Construction este o firmă de producție tânără și dinamică situată în ClujNapoca – România.

Înființată în 2008, ca un subcontractant al companiei mamă VERSCHOORE Constructie din Belgia, Heleon Constrction a devenit un specialist in productia din oțel inoxidabil.

Citește mai multe
food
ALIMENTAȚIE

Sisteme de procesare din oțel inoxidabil și echipamente, inclusiv tancuri sanitare stocare / răcire și silozuri, tancuri de procesoare, pasteurizatoare precum și rezervoare de stocare pentru proiecte la scară mica sau la scara mare .

Proiectare si executie de sisteme de încălzire, răcire și sisteme de stocare si echipamente pentru toate nevoile dumneavoastra in industria vinului si a berii.

Citește mai multe
INDUSTRIE

Vase și dispozitive pentru industria producătoare : filtrare, unități de proces tehnologic, skiduri, rezervoare de stocare pentru produse pulvelurente vrac și alte silozuri.

La Heleon Construction , proiectam și executam echipamente din oțel inoxidabil pentru diverse industrii, cum ar fi: industria chimică, filtrare aer-apa, industria textila, companii de inginerie- proiectare, precum și pentru alte industrii diverse .

Citește mai multe
SUBANSAMBLE SUDATE

Heleon Construction este partenerul ideal pentru a subcontracta subansamble sudate in cantitati mici și mijlocii pentru a fi instalate de catre clienții noștri in diferite instalații la nivel mondial.

Multe companii occidentale se bazează pe capacitatea de producție a Heleon Construction prin contractarea de productie pentru piese in serii mici la prețuri foarte competitive.

Citește mai multe
TEHNOLOGIE

Proiecte orientate către clienți

Suntem inovatori și în același timp realisti – intotdeauna încercam să găsim soluția cea mai optimă si completa pentru clienții noștri.

Citește mai multe
Top