Companie - Heleon

COMPANIA NOASTRĂ

HELEON Construction este o firmă de producție tânără și dinamică situată în ClujNapoca – România.

Înființată în 2008, ca un subcontractant al companiei mamă VERSCHOORE Constructie din Belgia, Heleon Constrction a devenit un specialist in productia din oțel inoxidabil.

Heleon CONSTRUCTION SRL (www.heleon.ro), o fiică de 100% a fabricii belgiene “VERSCHOORE CONSTRUCTIE nv ‚’’ (www.verschooreconstructie.be), proiecteaza și executa tancuri de stocare și sub presiune pentru industria de proces, în principal din oțel inoxidabil.

Noua hala de productie are o suprafață de 2.000 de mp, cu o macara instalata avand 10 tone capacitate de ridicare. Cu o înălțime de ridicare intera in zona libera de 10 metri, pot fi asamblate și sudate ansamble si subansamble în interiorul sectiei noastre.

Fabrica este situată de-a lungul drumului european E 576 catre directia Dej aproape de Gherla, cu spațiu suficient pentru extindere.

VIZIUNE

În anii ce urmează, viziunea Heleon Constuction este axată pe extinderea afacerii  în direcția fabricării echipamentelor din oțel inoxidabil  de maximă calitate pentru fabricarea berii, produselor farmaceutice, chimice și ale altor industrii.

MISIUNE
  • Heleon nu dorește să crească în mod excesiv, ci în mod constant și continuu, menținând o relație bună cu clienții săi.
  • Relațiile productive și mutual benefice, pe termen lung, cu clienții noștri din întreaga Europă sunt obiectivele noastre de top pe care ne străduim să le realizăm.
  • Heleon dorește să ofere clienților săi excelență în modul cel mai economic, iar acest lucru se poate întâmpla prin utilizarea tuturor instrumentelor, oamenilor, cunoștințelor și experienței noastre în favoarea clienților noștri, a dorințelor și așteptărilor acestora. 
  • Heleon dorește să dezvolte și să inoveze produsele sale cu o reducere maximă a efectelor nocive asupra mediului înconjurător.
OBIECTIVE
  • Îmbunătățirea continuă și inovarea tehnicilor noastre de producție plăci, a tehnicilor de sudare, decapare și finisare.
  • Formarea profesională și evaluarea periodică a angajaților noștri, stimularea, inovarea și crearea unui spațiu de lucru mai bun pentru aceștia.
  • Creșterea cotei de piață a companiei noastre prin diferite instrumente de marketing, pentru a deveni un furnizor binecunoscut pe nișa noastră de activitate, pe întreg continentul european și chiar mai departe.
  • Dorim să devenim un expert în calitate, un adevărat punct de reper ca subcontractant fiabil și de încredere, de înaltă calitate din punct de vedere al costurilor pentru piesele subțiri, sudate din oțel inoxidabil.
CERTIFICĂRI

HELEON CONSTRUCTION realizează întreaga gamă de produse în conformitate cu cele mai recente reglementări PED/97/23 CE, fiind certificată pentru sistemul de management intern al calității (sudură) conform ISO 3834.

Recipientele de presiune sunt proiectate, calculate și inspectate în conformitate cu codurile internaționale și europene: AD2000 / EN 13.445 / ASME VIII Div. I

Top